1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeThuiswerkGeld verdienen met administratief thuiswerk

Geld verdienen met administratief thuiswerk

Administratief werk

Veel administratief thuiswerk hoeft niet perse op kantoor uitgevoerd te worden. Administratief werk kan vele vormen hebben. Denk aan simpel data-entry (data invoerwerk) of zelfs thuiswerk als boekhouder. Vele website eigenaren zoeken ook personen die de administratie voor hun willen bijhouden. Ook kun je bijvoorbeeld teksten vertalen, dus eigenlijk thuiswerken als vertaler. Het grote voordeel van administratief werk is dat je tegenwoordig met behulp van het internet niet meer dichtbij je werkgever hoeft te wonen. Natuurlijk moet je vaak wel een keer langskomen voor een sollicitatie, maar dat is natuurlijk geen ramp!

Meer opties voor administratief werk?

Wanneer je goed bent in Excel, zijn er ook genoeg mogelijkheden. Bijvoorbeeld het invoeren van producten voor een webwinkel. Of wat dacht je van teksten schrijven voor een website? De verdiensten voor simpel administratief thuiswerk liggen vaak zo rond de €10,- per uur, boven het minimumloon dus. Natuurlijk kan dit bedrag ook oplopen. Wanneer je interesse hebt in administratief thuiswerk zijn er verschillende websites die je in de gaten kunt houden. Bijvoorbeeld de vacaturepagina van Marktplaats.nl of andere thuiswerken vacaturesites.

Alternatief?

Het kan erg lastig zijn om administratief thuiswerk te vinden. Er is veel interesse dus je bent zeker niet de enige die solliciteert. Een leuk alternatief voor administratief thuiswerk is het schrijven van teksten voor op een website. Het duurt even voordat je hier geld mee gaat verdienen, maar als je eenmaal een aantal artikelen hebt geschreven, kunnen je verdiensten ook aardig oplopen!

 

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...