1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeArtikelenVerdien geld met game designs

Verdien geld met game designs

We hebben in het verleden al de second life hype gehad, waarbij er toch wel een groot aantal personen waren die geld verdienden door virtuele spulletjes te maken voor in het ‘spel’ second life: een soort virtuele wereld waar je stukken grond, gebouwen, spulletjes etc. kon maken, kopen en verkopen voor second life geld. Dit geld kon je echt inwisselen voor keiharde euro’s. Geld verdienen door te gamen of bepaalde acties uit te voeren in games lijkt steeds meer in opkomst te zijn. Sony speelt hier handig op in met online spellen Everquest en Everquest 2. In dit spel kunnen spelers onder andere wapens en kleding ontwerpen en vervolgens verkopen. Wanneer je een wapen of kledingstuk verkoopt ontvang je 40% van de opbrengst. Een week geleden is dit bekend gemaakt.

In een online marktplaats of winkel kun je virtuele items kopen van andere gamers. En kun je jouw ontworpen items natuurlijk verkopen aan andere spelers. Als je van gamen houdt: een makkelijke manier om geld te verdienen! Het is de bedoeling dat Sony steeds meer spellen aan deze online winkel gaat toevoegen, zodat je in de toekomst voor steeds meer spellen ontwerpen kunt kopen en verkopen. Dit maakt ook het gamen een stuk interactiever.

Wel moet jouw ontwerp goedgekeurd worden, immers het spel zou er erg vreemd uit gaan zien als iedereen roze zwaarden gaat maken, nietwaar?

Een leuk initiatief, wij van http://www.zakgeldnodig.nl zijn een voorstander van alle manieren om wat extra geld te verdienen! Benieuwd wat de game industrie in de toekomst gaat brengen? Wij in ieder geval wel.

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...