1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeGeld verdienenExtra uitleg online geld verdienen

Euro vliegtuigje gevouwen

Online geld verdienen: extra uitleg


Geld verdienen op internet lijkt erg ingewikkeld. Maar als je deze pagina gelezen hebt begrijp je alles en kun je direct aan de slag.

Is iets je nog niet helemaal duidelijk? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen of begin vandaag nog met snel geld verdienen.

 

Extra uitleg online geld verdienen

Wanneer je bent aangemeld bij de spaarsites ga je bijvoorbeeld advertenties bekijken om geld te verdienen. Voor adverteerders is dit een goede manier om hun producten bekend te maken. Daarom zijn de spaarsites erg belangrijk voor ze. Jij verdient geld en de bedrijven krijgen bekendheid! De adverteerders betalen de spaarsites om reclame aan hun leden (jou) te tonen. Een deel van dit geld gaat naar jou voor het bekijken van de advertenties en het andere deel gaat naar de spaarsites voor het maken van de reclame. Eigenlijk best simpel!

Geld verdienen

Geld verdienen door het bekijken van advertenties gaat op verschillende manieren. Alle spaarprogramma's hebben verschillende leuke manieren om dit te doen. Hieronder een aantal voorbeelden:

- Puzzels oplossen: Op een website ga je op zoek naar puzzelstukjes. Wanneer je alle stukjes gevonden hebt krijg je een vergoeding.
- Spelletjes spelen: Je speelt spelletjes waar reclameboodschappen in verborgen zijn.
- Websites bezoeken: Op de website van de spaarsite vind je banners en links van adverteerders. Hier klik je op om geld te verdienen.
- E-mail lezen: Je ontvangt een e-mail van een spaarsite. Hierin staat tekst van een adverteerder en een link naar een website. Je klikt op de link en krijgt betaald.

Het leuke van de spaarsites is dat je niet alleen geld verdient op bovenstaande manieren, maar ook het reageren op nieuwsberichten, invullen van enquetes en meedoen aan online onderzoeken. 

Aanmeldbonus!

Na het aanmelden bij een spaarprogramma krijg je een aanmeldbonus. Bijvoorbeeld 1,- / 1,25 of 1,50 euro. Wanneer je je aanmeldt bij alle spaarsites heb je dus sowieso al een aardig bedrag aan aanmeldbonussen bijeen gespaard.

Betrouwbaar geld verdienen?

Alle spaarsites die vermeld staan op Zakgeldnodig.nl zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel (k.v.k). Op deze site vind je alleen betrouwbare Nederlandse spaarprogramma's die ook daadwerkelijk uitbetalen, uitvoerig zijn getest en al een hele tijd meedraaien. Wij zijn ook in bezit van het keurmerk 'Thuiswerk OK!'.

Betaling: veilig en vertrouwd!

Voor het lezen van een betaalde e-mail of het bezoeken van een website krijg je meestal tussen de 0,01 en 0,25 euro. Meedoen aan enquetes en online onderzoeken levert echter meer op. Dit zijn bedragen tussen de 0,50 en 10,- euro. Hoeveel je verdient hangt er vanaf hoeveel e-mailtjes je leest, hoeveel spelletjes je speelt of aan hoeveel enquetes je meedoet. Belangrijk is in ieder geval dat je je bij zo veel mogelijk spaarsites aanmeldt, zo verdien je het meest.

Je kunt een uitbetaling aanvragen wanneer je een bepaald bedrag hebt gespaard. Dit bedrag is verschillend per spaarprogramma, maar varieert meestal tussen de 5,- en 15,- euro. Je eerste uitbetaling duurt dus niet lang. 

Het  geld dat je verdient met online geld verdienen wordt trouwens gewoon op je bankrekening uitbetaald. Veilig en vertrouwd dus! 

 

 

 

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...