1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeExtra bijverdienenGeld verdienen met producten proberen

Gratis producten testen en verdienen met producten proberen

Geld verdienen met gratis producten proberen of testen is een leuke manier om wat extra geld bij te verdienen. Je kan de nieuwste producten ook nog eens gratis uitproberen! 

Als je lid bent van Toluna wordt jouw mening gevraagd over nieuwe en hedendaagse producten of diensten om deze producten te kunnen verbeteren. Dit kan om erg simpele producten gaan zoals tandpasta, deodorant, pennen of zeep. Maar er zijn ook een groot aantal elektronische producten die getest moeten worden! Denk aan laptops, telefoons of spelcomputers. Wellicht bepaal jij welke producten er morgen in de winkel komen..!

Wanneer je lid bent kun je zelf bepalen voor welke testproducten je ingeschreven wil staan. Jij kiest dus wat je wel en niet wil testen! Natuurlijk is het niet zo dat wanneer je ingeschreven staat dat je zomaar de nieuwste spelcomputer mag uitproberen. Er zijn er natuurlijk maar een aantal beschikbaar en niet iedereen kan mazzel hebben. Geld bijverdienen met producten testen is echter altijd wel leuk om te doen: producten die minder duur zijn testen is natuurlijk ook mooi meegenomen. Van minder dure producten zijn meer testproducten beschikbaar, je krijgt dus sowiezo wel geregeld een product thuis!

De bedoeling is dat jij het product test en uiteindelijk jouw mening geeft op de website. Zo weet de fabrikant wat hij kan veranderen om het product nog beter te maken. Je krijgt dus én een gratis testproduct én betaald voor het geven van je mening!

Meedoen is heel simpel:

1. Schrijf je in bij Toluna
2. Geef je mening over producten en diensten
3. Vul online onderzoeken in
4. Spaar punten
5. Wissel de punten in voor geld en maak kans op prijzen!

 

 

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...