1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeArtikelenVerdien euro's met je router

Verdien euro's met je router


Ondanks het feit dat alle internet providers tegenwoordig stunten met aanbiedingen, en het internet lang niet zoveel meer kost dan in de tijd dat je nog met een telefoonmodem moest inbellen, kost het internet ons elke maand een hoop geld. Nu is er een manier om wat van dit geld terug te verdienen met een zogenaamde Fon Router. Met zo’n router maak je een speciaal draadloos netwerk aan en zorg je voor een mobiele hotspot waar andere gebruikers gratis gebruik kunnen maken van jouw WiFi wanneer zij in jouw straat lopen. Wanneer er personen via jouw WiFi inloggen dan spaar je geld op jouw Fon rekening. Des te meer mensen gebruik maken van jouw WiFi netwerk, des te meer geld verdien je!

Woon je in een drukke straat in het hartje van Amsterdam? Dan is de kans natuurlijk aanzienlijk dat je aardig wat geld verdient. Een rustige buitenwijk in een kleine stad maakt natuurlijk maar een kleine kans op wat toeristen die via jouw netwerk gaan inloggen. Er is echter wel een bijkomend voordeel van het gebruik. Wanneer je lid bent kun je namelijk over de gehele wereld gebruik maken van de Wifi Hotspots van anderen! Er is dus een voordeel voor iedereen die meedoet.

Ja ik wil geld verdienen met mijn router!


Er zit natuurlijk wel een klein addertje onder het gras. Je kunt niet meedoen met de router die je nu in huis hebt. Je hebt een speciale Fon router nodig die je, natuurlijk, kan kopen bij Fon. Wanneer je deze router hebt gekocht is het installeren erg simpel, iedereen kan dit doen. De instapoplossing kost 39,- euro en plaats je tussen je internetaansluiting en je router. Je Fon WiFi hotspot is nu actief! Op de Fon website kun je trouwens zien waar er allemaal Fon WiFi hotspots in de wereld zijn.

Natuurlijk kun je ook zelf gebruik maken van je internet en creëer je een WiFi hotspot waardoor je draadloos internet in huis haalt. De meest populaire landen waar Fon hotspots actief zijn, zijn trouwens Engeland en België. Ga je dus vaak op vakantie naar een van deze twee landen? Dan is het extra aantrekkelijk om mee te doen met dit Fon project.

Voor 20,- euro meer heb je een ander apparaat in huis, de Fonera 2.0n. Deze kost dus 59.- euro en hiermee koop je een zeer goede draadloze internetrouter die meedoet aan het Fon netwerk. Een hartstikke goede router die niet zo heel veel kost, vergeleken met routers van concurrerende merken. En het geld? Dat kun je op termijn natuurlijk terugverdienen.

Wanneer je mee wilt doen, dan heb je wel een PayPal (http://www.paypal.com) account nodig. Dit is een speciale gratis internetrekening waar je geld op kunt storten om online bij heel veel internetwinkels te betalen. Je kunt er ook je verdiende geld laten uitbetalen op je bankrekening, uiteraard.

Enthousiast geworden? Probeer het Fon netwerk dan eens uit! Geen interesse? Gelukkig zijn er nog veel meer manieren om gratis geld te verdienen op internet. Deze website staat boordevol nuttige informatie met tips en tricks over online geld verdienen. Lees dus daarom ook onze andere artikelen en pagina’s goed door, of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...