1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeArtikelenBloggen of vloggen voor geld?

Bloggen of vloggen voor geld?

Je kunt natuurlijk geld verdienen met een weblog. Dit noem je bloggen. Er is nu ook een nieuwe trend of hype ontstaan, namelijk vloggen. Dit is eigenlijk hetzelfde als bloggen, maar dan met video’s in plaats van met teksten. Er zijn in Amerika al erg veel mensen die vloggen, en een groot deel van de vloggers verdient er een behoorlijke duit mee. In Nederland wordt dit vloggen ook steeds populairder. Hoe kun je dan geld verdienen met een vlog? Oftewel: een video weblog?

Er zijn een aantal Amerikanen erg rijk geworden met vloggen, zij zijn zelfs miljonair geworden met vloggen. Google maar eens op Freddie Wong of Justine Ezarik, twee van de grootste vloggers van Amerika.

Creativiteit is een must, zorg dat een vlog persoonlijk is en zorg ervoor (het aller belangrijkst) dat jouw videos over een onderwerp gaan waar jouw passie naar uit gaat. Dit is erg belangrijk, en zo blijf je plezier houden in jouw vlog.

Wil je meer tips lezen om succesvol te vloggen, bekijk dan eens onderstaand artikel op de RTL nieuws website: http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2012/08_augustus/31/verrijkingsonderdelen/geldverdienen-met-vloggen.xml

Je leest er over zeer populaire weblogs en zij hebben Daan Sip van Social1nfluencers gevraagd een handig overzicht te maken met tips en belangrijke vloggers. Denk eraan: vloggen is hard werken en zeker geen manier om slapend rijk te worden, maar je kunt er zeker van zijn dat je een extra zakcentje kunt verdienen als je dit een beetje goed aanpakt. Succes!

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...