1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeArtikelenGeld verdienen door te sporten

Geld verdienen door te sporten


Heb je soms ook geen zin om te gaan sporten? Je betaalt voor een duur abonnement bij de sportschool, maar betrapt jezelf er steeds vaker op dat je minder en minder gaat sporten en voor niets betaalt? Laat je jouw rondje hardlopen aan je voorbij schieten voor een drankje met vrienden? Of laat je je tegenhouden door een regenbui? Dan is er nu de oplossing om extra motivatie te krijgen om te sporten. Of de kosten van jouw dure sportschool te compenseren. Geld verdienen door te sporten doe je met Gympact.

Hoe werkt dit verdienen dan precies?


Eigenlijk is het heel simpel. Je meldt je aan bij Gym-Pact.com. Download de applicatie voor jouw smartphone en verdien geld voor alle kilometers die je aflegt of de tijd die je in de sportschool doorbrengt. Maar raak je hierdoor extra gemotiveerd? Wel als je ook geld kunt verliezen… Dit heb je natuurlijk wel zelf in de hand! Hoe dan? Hieronder een stap voor stap uitleg:

1. Surf naar de website van Gym-Pact
2. Download de applicatie van Gympact en de applicatie van Runkeeper voor je telefoon
3. Je geeft aan hoeveel geld je bereid bent te verliezen als je bepaalde doelstellingen niet haalt (de doelstellingen bepaal je zelf natuurlijk!).
4. De activiteiten die je uitvoert, bijvoorbeeld hardlopen, wandelen of fietsen worden geregistreerd door de applicatie.
5. Haal je de door jezelf opgestelde doelstellingen? Dan verdien je geld (gebruikers die hun doelstellingen niet halen, verliezen namelijk geld!).
6. Behaal je de doelstellingen niet? Dan verlies je geld, maar dit heb je natuurlijk wel helemaal zelf in de hand!

De applicaties zijn trouwens gratis te downloaden in de iTunes store. Het blijkt trouwens dat gebruikers die zich hebben aangemeld wel 86% van de workouts doet die zij hebben beloofd! Behoor jij tot de 86% van de personen die geld gaat verdienen met deze applicatie? Probeer het dan en doe mee…
Runkeeper is trouwens een erg handige applicatie om al jouw sportactiviteiten bij te houden. Dus als je graag sport of van plan bent om te gaan sporten sowieso een must. Wanneer je geld wilt gaan verdienen met deze applicatie dienen jouw workouts wel aan een aantal eisen te voldoen. Je moet bijvoorbeeld minimaal 0,8 kilometer afleggen en minimaal 3,2 kilometer per uur lopen. Minimaal 30 minuten! Wellicht dat dit normaal gesproken een hele opgave is, maar wanneer je Gympact er bij gebruikt, en weet dat je geld kunt verdienen of verliezen, lukt het je misschien wel!

Een leuke manier om sport te stimuleren en een zakcentje bij te verdienen. De website van Gympact is trouwens wel in het Engels.

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...