1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeArtikelenThuiswerk in Belgie is populair!

Thuiswerk in Belgie is populair!

Stepstone, een belgische carrieresite heeft een 'snel' onderzoek gedaan naar de wil om vanuit huis te werken onder onze zuiderburen. Wel 87% van de deelnemers aan dit onderzoek (in totaal 1177 respondenten) heeft aangegeven dat zij graag af en toe thuis zouden willen werken. De overige 13% werkt liever op het kantoor.

Een dag per week thuis werken of meer?

Ongeveer de helft (49%) van de respondenten wil een dag per week thuis werken. Dat wil zeggen: de rest van de week op kantoor. 38% zou graag af en toe een keer thuis willen werken en 8% werkt sowiezo het liefste op kantoor. 5% van de respondenten kan niet thuis werken omdat het werk dit niet toelaat (voor een tuinier of bouwvakker wordt het natuurlijk vrij lastig om vanuit huis te werken).

Thuiswerk onderzoek

De uitslag van de 'quick poll' is nog eens na te lezen op www.stepstone.be/thuiswerk, wij vonden de resultaten in ieder geval bijzonder interessant.

Hoe zit dit bij de Nederlanders?

Natuurlijk waren wij benieuwd of Nederlanders net zo enthousiast waren over thuiswerken, en hebben gezocht naar een onderzoek wat betrekking heeft op Nederland. In het volgende artikel: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/loopbaan/3205143/1458016/nederlander-wil-in-2010-vaker-thuiswerken.html kwamen we een onderzoek tegen van TNS Nipo voor Microsoft, waarin 47% van de ondervraagden soms of regelmatig thuiswerkt en 24% werkt zelfs een of meerdere dagen per week thuis. Geld verdienen vanuit huis is bij ons dus ook erg in trek. Deze cijfers zijn wel van 2010, dus is het lastig vergelijken met onze zuiderburen, maar wel een indicatie van hoe het gesteld is met de Nederlandse thuiswerk mentaliteit.

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...