1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeArtikelenGeld verdienen met refferals

Geld verdienen met refferals

Wat zijn refferals precies en hoe kun je hier geld mee verdienen?

Wat zijn refferals precies?

Wanneer je lid bent van een spaarprogramma of spaarwebsite kun je geld verdienen door al je vrienden, kennissen en familie te overtuigen dat zij zich ook moeten aanmelden bij het betreffende spaarprogramma. Als lid van een spaarsite krijgt een persoonlijke ‘refferal link’. Wanneer je deze aan bijvoorbeeld een vriend geeft en hij of zij meldt zich aan, dan wordt deze vriend jouw ‘refferal’. Hier verdien je geld mee!

Vast bedrag per refferalVerschillende refferal lagen

Je verdient bijvoorbeeld twee euro per aangebrachte refferal. Dit lijkt weinig, maar als je naar het volgende rekensommetje kijkt, zie je dat dit aardig kan oplopen.

Stel je hebt 10 vrienden, familieleden of kennissen weten te overtuigen dat zij lid moeten worden van een spaarprogramma. Dan verdien je dus:

10 x € 2,- = € 20,-

Als je echter lid bent van 5 spaarprogramma’s die €2,- per aangebrachte refferal uitbetalen, dan verdien je dus:

10 x € 2,- x 5 = € 100,-

Alleen maar door een aantal vrienden zich te laten aanmelden! Kun je nagaan wat je hier aan zal verdienen als je echt goed je best gaat doen.

Refferal lagen

Niet alle spaarsites hanteren een vast tarief per aangebrachte refferal. Je krijgt bij deze bedrijven een percentage van wat jouw refferal verdient. Dit is bijvoorbeeld 10%. Dit systeem kan in een aantal lagen doorlopen, als jouw refferals weer andere vrienden lid maken krijg jij daar bijvoorbeeld 5% van. Wanneer deze refferals weer andere vrienden aanmelden krijg jij daar ook een percentage van. Zo kun je na een tijdje automatisch snel geld verdienen. Let op: dit heeft niets te maken met een piramidespel of andere piramide-achtige constructe. Je hoeft namelijk nooit geld te betalen om mee te doen en jouw refferals hoeven ook nooit geld te betalen. Meedoen is altijd gratis.|

Veel geld verdienen met refferals:

Stap 1: Aanmelden spaarsites
De eerste stap om geld te verdienen met refferals is natuurlijk je aanmelden bij een van de spaarprogramma’s of spaarsites. Om zo effectief mogelijk te werk te gaan en het meeste te verdienen, is het handig als je je bij meerdere (of zelfs alle) spaarsites aanmeldt. Dit is erg belangrijk om te doen!

Stap 2: Hoe ga je het aanpakken?

Er zijn verschillende manieren om te beginnen. Hieronder staan er vier beschreven, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Gebruik je eigen creativiteit!

1. De eerste, meest eenvoudige mogelijkheid is om vrienden, kennissen of familie te overtuigen om zich aan te melden via jouw persoonlijke refferal link. Zo maak je een snelle start met je bijverdienste.
2. Contactpersonen: Wellicht heb je veel contactpersonen die je bijvoorbeeld kunt e-mailen. Wat wel belangrijk is, is dat je natuurlijk niet ongevraagd iedereen gaat e-mailen, en zeker geen onbekenden (dit noem je SPAM).
3. Forum: Ben je lid van een forum? Dan kun je daar eens een artikeltje schrijven over geld verdienen op internet, met daarbij jouw persoonlijke refferal link er in. Ook kun je bijvoorbeeld je handtekening gebruiken om daar dan een refferal link in te plaatsen. Let er wel op dat je dit doet op fora waar dit is toegestaan of op een plek die daarvoor is bedoeld!
4. Een eigen website: Als je een eigen website hebt kun je daar natuurlijk een banner of link plaatsen naar eens spaarprogramma. Zo kun je, zeker wanneer je website veel bezoekers trekt, een hoop extra geld bijverdienen. Je kunt op veel plekken ook een gratis startpagina aanmaken waar je jouw refferal links in plaatst.
5. Naast een eigen website kun je natuurlijk ook een weblog beginnen, waar je elke dag of elke week een artikel in plaatst. In dat artikel kun je jouw ervaringen met verschillende spaarsites delen met anderen, of kun je uitleggen hoe alles precies werkt. Het grote voordeel van een weblog is dat bezoekers ook kunnen reageren op jouw artikelen!

Stap 3: Continuïteit
Het is belangrijk om even door te zetten. Verlies de moed niet wanneer je de eerste maand(en) nog niet zoveel verdient. Zorg ervoor dat mensen zich blijven aanmelden, dan zul je zien dat na verloop van tijd hier een aardig extraatje mee te verdienen is. Blijf positief!

Stap 4: Nieuwsbrief
Meld je aan voor de Zakgeldnodig.nl nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op ‘online geld verdienen’ gebied. Je bent dan altijd up-to-date en hoort direct de nieuwste mogelijkheden om geld te verdienen op internet.

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...