1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeArtikelenGeld verdienen met je iPhone

Geld verdienen met je iPhone

Scoopshot?

Scoopshot is een iPhoScoopshot screenshotne app waarmee je de foto's die je met een iPhone maakt kunt verkopen via deze applicatie. Je kunt zelf je foto's aanbieden voor de verkoop of onderhandelen met verzoeken van potentiële kopers.

Geld verdienen met je mobiel

Doordat er door bijvoorbeeld bedrijven acties worden opgezet (in Nederland is dit het dagblad Metro) wordt er gevraagd naar een bepaalde foto. Als jij deze foto maakt heb je natuurlijk kans dat het dagblad of de organisatie jouw foto wil hebben. Zo kun je dus de foto's die je met je iPhone maakt verkopen en geld verdienen met je mobiele telefoon! Je kunt zelf bepalen hoeveel geld je voor een foto vraagt en mag een foto meerdere malen verkopen.

Het is natuurlijk de vraag of kranten en andere media interesse hebben in jouw foto, maar het is een leuk concept een wij zijn erg benieuwd of er bezoekers van deze site al bezig zijn met geld verdienen via deze iPhone app. Laat het ons weten!

Uiteraard is dit een erg leuk concept maar we vragen ons wel af of deze applicatie echt goed gaat aanslaan. Wellicht dat wanneer er websites zijn die om foto's vragen om bij artikelen te mogen plaatsen wel mogelijkheden ontstaan...

Wordt vervolgd en lees ook eens op http://macworld.nl/iPhone/98826174-iphone-app-geld-verdienen-met-foto-s-die-je-met-je-iphone-maakt.html

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...